Főmenü

165.662
MW
Adó 1%-nak felajánlása
Gyermekvédelmi rendszer online környezetben
Aktuális étlap
Energetikai korszerűsítés
Bemutatkozó videó
TAMOP 2.2.3
TIOP 1.1.1-07/1-2008-0226
Informatika verseny
Magyar Posta
Új OKJ
NAVA
Ökoiskola
Oktatási Hivatal
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet
Commenius program
In memoriam Molnár Gabriella
In memoriam Molnár Gabriella
Érettségi vizsga 2019.06.17.
Érettségi vizsga 2019.06.17.
Ballagás 2019`
Ballagás 2019`
Költészet Napja 2019.
Költészet Napja 2019.
Fenntarthatóság hete
Fenntarthatóság hete
Szalagtűző 2019`
Szalagtűző 2019`
Törd a fejed vetélkedő
Törd a fejed vetélkedő
Mikulás
Mikulás
XIII. Árpád Informatika Verseny
XIII. Árpád Informatika Verseny
Angol verseny
Angol verseny
Ugrás a menüsorra
2019. június 18.
Levente
Gólyatábori beszámoló
2010.09.17.
Kommentek

Gólyatábor 2010.

 2010. augusztus 26-án reggel indultunk, az új kilencedikesek a gólyatáborba, Balástyára a Kóbor-ló lovas tanyára. Nagyszerű élményeink vannak erről a kirándulásról. Ott már nagy örömmel vártak ránk a vendéglátók.

 A szállások elfoglalása után,volt egy kis szabadidőnk, aztán megbeszéltük a tennivalókat. A lányok egy egyszobás házba kerültek, ahol emeletes ágyakon aludtak. A fiúk pedig egy nagy sátorban. A lepakolás után kimentünk a szabadba, ahol mindenki megismerhette a jövendőbeli osztálytársakat. A továbbiakban az egyik osztály Activityzett, a másik pedig „puszilkodós” játékot játszott. Megebédeltünk, majd lovaskocsi érkezett és körbevezetett minket a környéken. Délután volt íjászkodás és csapatjátékok a szabadban, amit mindenki nagyon élvezett.

 Este vacsorára virslit és szalonnát sütöttünk. Estére már mindenki ismerte egymást. Sokszor sétáltunk kis csapatokban az erdőben, ahol sok mindent megtudhattunk egymásról.

Reggel 7-kor keltünk, fél 9-kor reggeliztünk. Ezután a DÖK-ösök programokat szerveztek, amelyekhez csapatokra osztottak minket. Volt métázás, röplabda, Activity, és még sok jó program.

            Ebéd után lehetőségünk volt lovagolni, bár sokan nem éltek ezzel… Eközben a szervezők kis kártyákat készítettek a számháborúhoz. Ezt a játékot sokan nem akarták játszani, de végül mindenki jól érezte magát. A játék végén mindenki bement a szobájába, ahol összepakolta a cuccait, és elrendezte az ágyát. Az induláshoz készülődtünk, amit olyan mondatok kísértek,hogy: ,, Végre hazamehetek!” vagy: ,,Mért nem maradunk még?!”

            A busz megérkezett, de felszállás előtt még készítettünk egy csoportképet. Felmentünk a buszra, ahol már mindenki várta, hogy hazaérhessen. Nem számított a meleg és, hogy nem férünk el, de a lényeg, hogy mindenki nagyon élvezte ezt a tábort és jó, hogy megismerhettük új osztálytársainkat.

            Reméljük, hogy a következő 9. évfolyamnak is ilyen jó gólyatáborban lesz részük! Köszönjük a szervezők munkáját!

 

 

A 9. évfolyamosok

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az afg.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!