Főmenü

135.752
MW
Adó 1%-nak felajánlása
Gyermekvédelmi rendszer online környezetben
Aktuális étlap
Energetikai korszerűsítés
Bemutatkozó videó
TAMOP 2.2.3
TIOP 1.1.1-07/1-2008-0226
Informatika verseny
Magyar Posta
Új OKJ
NAVA
Ökoiskola
Oktatási Hivatal
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet
Commenius program
Pályázat iskolánk weblapjának megújítására
Pályázat iskolánk weblapjának megújítására
Tanévzáró
Tanévzáró
Érettségi
Érettségi
Weblap
Weblap
Ballagás
Ballagás
Kosárgála
Kosárgála
Egészséges életmód vetélkedő
Egészséges életmód vetélkedő
Főző verseny
Főző verseny
Dök közgyűlés
Dök közgyűlés
Pályaválasztási nap
Pályaválasztási nap
Ugrás a menüsorra
2018. augusztus 19.
Huba
Információ
2018.08.16.

Az iskola nyitvatartási rendje

a nyári szünetben

 

Ügyfélfogadás a titkárságon:

Minden csütörtökön       8-12 óra

Gólyatábor

2018. augusztus 30-31. (csütörtök-péntek)

 

Pótvizsgák időpontja

A vizsgára jelentkezés feltétele az iskolai bizonyítvány leadása az iskola titkárságán 2018. augusztus 16-ig (csütörtökönként)

 

Írásbeli vizsga:          2018. augusztus 27-én (hétfő)               8 óra (írásbeli)

Szóbeli vizsga:           2018. augusztus 28-án (kedd)               8 óra (szóbeli)

 

Tanévnyitó

2018. szeptember 3-án (hétfő)   8 órakor

 (utána tanítás lesz: 2-4. óra osztályfőnöki órák)

 

Tankönyvárusítás

A 2018/2019-es tanévre megrendelt tankönyvek átvétele:

2018. szeptember 3-án (hétfő)

2. órában:       12. évfolyamosoknak

3. órában:       11. évfolyamosoknak

4. órában:       10. évfolyamosoknak

 

A 9. évfolyamosok a tankönyveket az első tanítási napon az osztálytermükben vehetik át térítésmentesen.

 

A 10-12. évfolyamon az ingyenes tankönyv a jogosult tanulók részére KIZÁRÓLAG érvényes jogosultság igazolása esetén kerül átadásra. Amennyiben az előzőleg leadott igazoláson feltüntetett érvényesség lejárt, de a nyár folyamán meghosszabbításra került, akkor a jogosultságot igazoló irat másolatát kérjük leadni.

Tanévzárás
2018.07.26.

Lezárult a 2017/18-as tanév az Árpád Fejedelem Katolikus Gimnázium és Szakgimnáziumban is. Néhány adat az eredményekről:

2017. szeptember 1-jén 148 tanuló kezdte meg 6 tanulócsoportban a tanulást 3 nappali tagozatos gimnáziumi, 2 szakgimnáziumi, 1 vegyes (gimnáziumi és szakgimnáziumi) osztályban. Év végén az osztályozott tanulók száma 142 fő volt, akik 3, 69 –es tanulmányi átlagot produkáltak. Az osztályok tanulmányi sorrendje:

  1. 10.A 4,03
  2. 10.B 3,72
  3. 9. A és 11.A 3,66

Kitűnő tanulók lettek: Balázs Nóra és Nemes- Nagy Kitti 10. A osztályos, és Muhel Anna 9. B. osztályos tanulók.

 4,5 feletti tanulmányi eredményt 20 tanulónk ért el: Molnár Fanni, Nagy Szilvia Kamilla 12. A osztályos tanulók, Horváth Patrícia és Mészáros Barna Vajk 11. A osztályos tanulók, Unger Fanni, Horváth Koppány, Bárkányi Mónika, Kósa Fanni, Molnár Nikolett, és Bakos Alíz 10. A osztályos tanulók, Németh Mihály, Fekete Farkas Bálint és Barna Bence 10. B osztályos tanulók, Dózsa Evelin, Lajos Kornél, Süli Bendegúz, Tóth Szabolcs Farkas és Cinkóczi Ida 9. A osztályos tanulók valamint Lesták Arnold és Tóth-Andor Kristóf 9. B osztályos tanulók.

Szép munkát végeztek, ugyanúgy, mint akik az idei tanévben valamilyen tanulmányi vagy sportversenyen részt vettek, és elismerésre méltó eredményt értek el, illetve sikeresen nyelvvizsgáztak öregbítve ezzel iskolánk hírnevét.

A versenyeredmények közül kiemelkedik a Horváth Koppány, Barna Barbara és Nemes- Nagy Kitti alkotta 10. A osztályos csapat, amely 305 induló közül ötödik legjobbként jutott be az E-Figyelő környezetvédelmi verseny budapesti döntőjébe, ahol a kilencedik helyet szerezték meg az igen erős mezőnyben. Felkészítő tanáruk: Kálmánné Rácz Ilona.

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelem által szervezett versenyen 4 fő 9. A osztályos tanuló vett részt: Tóth Szabolcs, Törőcsik András, Szilágyi Péter és Tóth Martin.

2018. márciusában Barna Barbara Bánfi Lilivel együtt egy hetet töltött a Kapcsolódj be Te is! egyházmegyei szociális projekt mórahalmi táborában, ahol más középiskolák diákjaival belekóstoltak a szociális munka- szociális segítés gyakorlati szegmenseibe.

A 10. A osztályból Sugár Viktória részt vett az MM Publications Tankönyvkiadó olvasó versenyén.

Többen szereztek középfokú angol nyelvvizsgát: Bartos-Elekes Éva és Gyurkovits Róbert a 11. A osztályból, Ormándi Gergő, Győrfi Ádám és Nagy Dávid a 12. A osztályból, Domonics Ákos pedig felsőfokú angol nyelvvizsgát tett a 12. év folyamán. Felkészítő tanáruk: Hudák Éva. Sugár Viktória 10. A osztályos tanuló is megszerezte középfokú angol nyelvvizsgáját a 10. év végére. Felkészítő tanára: Takács Gizella.

A tanulók eredményes versenyeihez, nyelvvizsgaeredményeihez nagyban hozzájárult a pedagógusok felkészítő munkája is, melyet ezúton a tanulók nevében is köszönök.

A tanulmányi versenyek mellett iskolánk tanulói nagyon eredményesen szerepelnek különböző sportágakban is.

Sporteredmények:

            A 9. B osztályból Ambrus Álmos Barnabás a Ju-Jitsu Magyar bajnokság 2. helyét, 2018 évi korosztályos Grappling Magyar Bajnokság 3. helyét, illetve a Debrecen grappling bajnokság 1. helyét szerezte meg és a Diákolimpián iskolánkat képviselve a 3. lett.

             A 12. A osztályból Lukács Luca lovaglásból a Balástyai Virág kupa AP döntő 2. helyét, az Equest sport Aranypatkó csapatban 3. helyet, Zsombón 1. helyet illetve a Balástyai Búcsúkupán a 3. helyet szerezte meg.

            A Csongrád Megyei Női Felnőtt labdarúgó bajnokságban Balázs Nóra és Rácz Ágnes a 2. helyezést érte el a kisteleki női focicsapattal.

Versenytáncosaink közül Sebesi Daniella és Novák István 11. A osztályos tanulók a Magyar bajnokság latin ifjúsági versenyén 1.helyezést értek el.

Sárosi Róbert 12. A osztályos tanuló és külsős párja Oroszlán Dóra, a Nemzetközi Táncversenyen az Ifjúsági C Standard kategóriában 2. helyezést, a 14. Kistelek Open Ifjúsági Basic Standard kategóriában 1.helyezést illetve a Rex Terra kupa C országos bajnokságon is az 1. helyezést szerezték meg.

Forgács Anna 9. A osztályos tanuló külsős párjával Mihályfi Csabával a Kelet- Magyarországi Területi standard bajnokságon 1. helyen végeztek.

Balla Petra 10. A osztályos tanuló és külsős párja Szalai Dénes az Ifjúsági Standard Magyar Bajnokságon 1. helyezést értek el, a Tíztánc Magyar Bajnoki címet is megnyerték valamint az RL Felnőtt tíztánc versenyen is 1. helyet szereztek illetve a Standard Világranglistán 1500 pár közül a 9. helyen állnak.

Unger Fanni 10. A osztályos tanuló Magyar Bajnokságon standard 3. helyezést, Tíztáncból 3. helyezést illetve a Kelet Magyarországi Területi Bajnokságon standardből 2. helyezést érte el.

            Czinkóczi Ida 9. A osztályos tanuló Országos Arany minősítést kapott néptánc csoportjával együtt.

            Tóth Noémi 11. A osztályos tanuló Szeged Országos Néptánc fesztiválján kiemelkedő arany minősítést szerzett, illetve a Deszki Marosmenti fesztiválon is arany minősítést nyert néptánc csoportjával.

Házi bajnokság zajlott a tanév során, amelynek eredményeképpen a 2017/18-as év bowling bajnoka a 11. A osztály csapata. A csapat tagjai: Czinege Erik, Micheli Dominik és Mészáros Barna Vajk.

Fontosnak tartjuk, hogy világszínvonalú teljesítményt nyújtó sportolókon kívül olyanok is járnak iskolánkba, akik hasonló színvonalon zenélnek. Gratulálok Magyar Arnold 12. A, Mészáros Barna Vajk és Szabó Péter 11.A és Sutka Máté 10. A osztályos tanulóinknak az id. vándor Rudolf Fúvószenekarban elért kiváló eredményeikhez.

 

Az érettségi vizsgák eredményei:

Az utolsó hetek az érettségizőknek voltak igazán izgalmasak, hiszen a májusi írásbeli vizsgák után június 18. és 20. között szóban adhattak számot tudásukról.

Többen dicséretet érdemelnekaz érettségi vizsgán nyújtott teljesítményükért:

Nagy Szilvia Kamillát kiváló érettségi vizsgaeredményéért, középszintű magyar nyelv és irodalom érettségi vizsgájáért és emelt szintű angol illetve történelem szóbeli feleletéért dicséretben részesítette a vizsgabizottság. Kreiniker Ákost és Domonics Ákost jeles érettségi bizonyítványáért, Molnár Fannit pedig jó érettségi bizonyítványáért és magyar nyelv és irodalom, angol és történelem szóbeli vizsgán nyújtott teljesítményéért dicsérte meg a bizottság.

Ezen kívül kiemelendő teljesítményt nyújtott és dicséretet kapott a bizottságtól Jéga – Szabó Éva emelt szintű angol érettségin nyújtott szóbeli feleletéért, Ormándi Gergő angol érettségin nyújtott teljesítményéért és Sárosi Róbert történelem szóbeli feleletéért.

Többen előrehozott érettségi vizsga letételével könnyítettek a 12. osztályos terheiken, 8-an informatikából, 2-en angolból és 1-1 tanuló németből és franciából tett előrehozott érettségi vizsgát. Közülük is kiemelkedett Mészáros Barna Vajk 11. A osztályos tanuló teljesítménye, aki angolból és informatikából is vizsgázott és mindkét tárgyból dicséretet kapott, valamint Ruzsa Viktor angol és Unger Fanni német szóbeli érettségi felelete, amelyeket szintén megdicsért a bizottság.

 Gratulálunk minden sikeres előrehozott és rendes érettségi vizsgát tett tanulónknak, és további sok sikert kívánunk!

Köszönet illeti meg az érettségi vizsgáztatásban résztvevő pedagógusokat is.

Szeretettel várjuk 9.-es és felsőbb éves tanulóinkat is szeptember 3-án reggel 8 órára a tanévnyitó ünnepélyre és az első tanítási napra, addig viszont a középiskola minden tanulójának és dolgozójának nagyon jó pihenést, kellemes és tartalmas kikapcsolódást kívánok a nyári szünetre.

 

 

                                                                                   Tóth Gabriella

                                                                                          igazgató
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Tanévzáró
Pályázat iskolánk weblapjának megújítására
2018.07.26.

Intézményünk pályázatot hirdet az iskolai weblap látványtervének, funkció tervének elkészítésére!

Pályázók köre: A 2017/2018-as tanévben iskolánkban tanulói jogviszonnyal rendelkező diákok.

Pályázat beadásának határideje: 2018.08.20.

Pályázatok benyújtásának módja: elektronikus formában, határidőig az info@afg.hu címre küldve

Pályázat tartalma:

A pályázóknak 2 alapvető dokumentumot kell előállítaniuk:

- Pályázat iskolánk weblapjának megújításáralátványterv: tartalmazza az új honlap szerkezeti felépítését, színvilágát. A látványtervnek tartalmaznia kell az asztali böngészők és a mobil eszközökön való megjelenítés leírását is. A látványterv több képből is állhat.

- funkció terv: A weblapon megjelenítendő tartalmak, menük leírását mutatja be.

Pályázat eredményhirdetése:  a 2018/2019-es tanév tanévnyitóján

Pályázat díjazása: pénzdíjas

Pályázat nyertesinek száma: 1 db (a pályázat kiírója fenntartja a jogot a megosztott díjazásra is!)
Weblap
Weblap
Weblap
Weblap
Weblap
Weblap
Weblap
Weblap
Weblap
Weblap
Weblap
Weblap
Weblap
Ballagás
2018.05.06.
Négyévnyi élményt hátrahagyva, az utolsó csengetés hangjára indultak útnak a végzősök a kisteleki gimnázium ballagásán, ahol az igazgatónak mindenkihez volt egy-két kedves, vagy épp vicces gondolata
 
Szombaton elbúcsúztak az Árpád Fejedelem Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium ballagó diákjai iskolájuktól. A végzősök az utolsó csengetés hangjára indultak útnak a családtagoktól, rokonoktól, barátoktól kapott virágcsokrokkal a kezükben. Hegedűsné Kővágó Katalin osztályfőnök vezetésével, ballagási dalokat énekelve járták végig a virágokkal feldíszített termeket, majd az iskolaudvarra érkezve kezdetét vette az ünnepség. 

Tóth Gabriella igazgatónő köszöntője után a 11. osztályos tanulók nevében Laczkó Anita és Szabó Péter búcsúzott el diáktársaiktól. Antal Imre plébános sportnyelven szólt a diákokhoz, aki szerint a második félidő az érettségivel veszi kezdetét.

A végzősök nevében Győrfi Ádám és Molnár Fanni búcsúzott el az iskolától, Tóth Gabriella Hamvas Béla gondolataival köszöntötte a 12. osztályt. Ezen a napon életetek egyik legszebb, legérdekesebb és legizgalmasabb időszaka zárul le. Az ÁFG-ben töltött évek során számos inspiráló élmény ért titeket: tapasztalat, tudás, barátság, szerelem, napi bánatok, örömök. A gimnáziumban négy évig figyeltünk rátok, vigyáztuk lépteitek - kezdte búcsúbeszédét az igazgató.  

Az intézményvezető szokásához híven, minden végzős diákhoz volt egy-két kedves gondolata, ami habitustól függően mosolyt vagy könnyeket csalt a tanulók arcára. Nem maradtak el a jutalmak kiosztása sem, kiváló tanulmányi eredményéért, kimagasló közösségi munkájáért Molnár Fanni iskoláért emlékplakett kitüntetést vehetett át. Nagy Szilvia Kamilla, Domonics Ákos és Rácz Ágnes könyvjutalomban részesült. Az aktívan kosárlabdázó diákokat Lazányi Etelka testnevelő tanár érmekkel jutalmazta.

Az anyák napja alkalmából a ballagók egy szál virággal köszöntötték édesanyjukat. Régi hagyományként azokat a szülőket, akik már legalább két gyermeküket az ÁFG-be íratták, emléklappal jutalmazta Tóth Gabriella. A ballagás a kívánságokkal ellátott léggömbök felbocsájtásával ért véget.
 
Forrás: kistelekjárás.huBallagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Ballagás
Szalagtűző 2018`
2018.02.13.

 

2018. február 9-én került sor az Árpád Fejedelem Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium szalagavatójára a Sportcsarnokban. Nagyon sokan segítettek, hogy igényes, magas színvonalú és a jelenlévők számára feledhetetlen élményeket nyújtó estét rendezhessünk 12.-eseink tiszteletére. A szagtűző rendezvény megvalósításához nyújtott támogatásáért szeretnénk az alábbiakban köszönetet mondani: a szervezésért és lebonyolításért iskolánk dolgozóinak és tanulóinak, a kiváló műsorért a 11.-es diákoknak és osztályfőnöküknek, Hudák Évának, a tánckoreográfiákért Zsom Olivérnek. A tanári kórus szeretné köszönetét kifejezni Horváth Ágnesnek a dal betanításáért és a zongorakíséretért, Pópityné Várhidi Zsuzsannának és Bozó Péternek a hegedű- és Jenei Norbertnek a gitár kíséretért. A helyszínül szolgáló Sportcsarnok biztosításáért Nagy Sándor Polgármester Úrnak, a berendezésért és dekorációért Tóthné Tóth Annának és Dékány Évának, a hangtechnikáért Holota Lászlónak, a különleges, művészi nyitótáncok betanításáért Móczo Jánosnak és Vozár Boglárkának szeretnénk köszönetet mondani. Köszönet illeti a szülőket és a szülői munkaközösség tagjait az előkészületekért, és a rendezvény zökkenőmentes lebonyolításáért. Az est hagyományaihoz hozzátartozik, hogy ünnepélyesen köszönjük meg a 4 éven keresztül aktívan segítő 12.-es szülőknek a közösségi munkájukat. Ebben az évben Györgyné Kovács Erzsébetnek, Magyarné Siklodi Évának, Péter—Szabó Hedvignek és Harmath Erikának szólt a virág és a köszönet. Az este során vendégül láthattuk a rendezvényen megjelenteket édes és sós süteményekkel, amelyeket a Zefír Cukrászda, a Darabos Pékség, a Kék Láng ABC, a Kedvenc Pékség és a Kisteleki Házi Rétes (Pipicz Zoltánné) ajánlott fel. Köszönjük szépen, hogy adományaikkal hozzájárultak az est színvonalas lebonyolításához.

           

Tóth Gabriella
igazgató -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -

Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018
Szalagtűző 2018