Főmenü

135.752
MW
Adó 1%-nak felajánlása
Gyermekvédelmi rendszer online környezetben
Aktuális étlap
Energetikai korszerűsítés
Bemutatkozó videó
TAMOP 2.2.3
TIOP 1.1.1-07/1-2008-0226
Informatika verseny
Magyar Posta
Új OKJ
NAVA
Ökoiskola
Oktatási Hivatal
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet
Commenius program
XIII. Árpád Informatika Verseny
XIII. Árpád Informatika Verseny
Angol verseny
Angol verseny
Október 23-i ünnepi műsor
Október 23-i ünnepi műsor
Gólyahét 2018`
Gólyahét 2018`
2k18 Gólyatábor
2k18 Gólyatábor
Árpád-nap 2018`
Árpád-nap 2018`
Tanévzáró
Tanévzáró
Érettségi
Érettségi
Weblap
Weblap
Ballagás
Ballagás
Ugrás a menüsorra
2018. december 10.
Judit
Felsőtárkányi tábor
2007.10.11.
Kommentek
Felsőtárkányi tábor

2007.06.25.- 29-ig került megrendezésre a Tegyot-Tedot természetbarát vetélkedő Felsőtárkányban. Ugyan az iskolából csak 4-en mentünk (Barna Gabriella, Kis Renáta, Kovács Kitti, Kovács Tímea), ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Kísérőtanárként velünk jött Nikolényi István tanár úr is.

Hétfő reggel indultunk el Kistelekről autóval. 3,5 óra volt az út. Utazás közben tanulmányoztuk a térképet, a jeleket és Eger történetét. Mikor odaértünk, a regisztrációnál egyből tudták, hogy mi vagyunk a kisteleki csoport. A csapatunk neve „ÖCSIPÓKOK” volt. Ezután elfoglaltuk szállásunkat. Tanár úr a földszinten, mi 4-en az emeleten, 3 összetolt ágyon aludtunk. Rögön az első nap volt az éjszakai túra ( kb. 8 km). Az jól feladta a leckét nekünk. Először azt sem tudtuk merre menjünk, de aztán rájöttünk melyik a helyes irány. 2 méter magas csalánosban, keskeny utakon, 1 zseblámpával kellett eligazodnunk a vak sötétben, de minden jó, ha a vége jó, sikeresen, egészben beértünk a célba. Voltak olyan csapatok is, akik még reggelre sem kerültek elő, vagy el sem indultak. Másnap reggeli után Egerben kellett térkép segítségével tájékozódnunk, miközben feladatokat oldottunk meg. Bementünk az egri fürdőbe, ami nagyon látványos volt, de szinte nem volt 1 méternél mélyebb medence. Szerdán következett a nappali túra ( kb. 10 km), amit szintén sikeresen teljesítettünk, bár voltak olyan nehéz pillanatok, amikor majdnem eltévedtünk. Csütörtökön szabad programként elmentünk Egerbe, ahol bevásároltunk a családnak ajándékokat. Az összes létező helyen lefényképeztük magunkat. A tábor alatt bejártuk az egész Bükköt, megtanultunk tájékozódni, térképet leolvasni. Sikeresen egyikünk szoros barátságot kötött egy kullanccsal, de azonnal orvosoltuk a problémát.

A legközelebbi ilyen rendezvény Sopronban kerül megrendezésre, ahová szintén szeretnénk elmenni, és reméljük, Ti is kedvet kaptatok hozzá!

Üdv: ÖCSIPÓKOK

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az afg.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!