Főmenü

204.908
MW
Adó 1%-nak felajánlása
Gyermekvédelmi rendszer online környezetben
Aktuális étlap
Energetikai korszerűsítés
Bemutatkozó videó
TAMOP 2.2.3
TIOP 1.1.1-07/1-2008-0226
Informatika verseny
Magyar Posta
Új OKJ
NAVA
Ökoiskola
Oktatási Hivatal
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet
Commenius program
Rendhagyó búcsúztató az ÁFG-ben
Rendhagyó búcsúztató az ÁFG-ben
Tablók 2020
Tablók 2020
Szalagtűző 2020
Szalagtűző 2020
Adventi gyertyagyújtás 2019`
Adventi gyertyagyújtás 2019`
Mikulás járt nálunk 2019`
Mikulás járt nálunk 2019`
XIV. Árpád Informatika Verseny
XIV. Árpád Informatika Verseny
Angol nyelvi verseny 2019`
Angol nyelvi verseny 2019`
`Törd a fejed` matematika vetélkedő
`Törd a fejed` matematika vetélkedő
2019. október 23-i ünnepi müsor
2019. október 23-i ünnepi müsor
Pályaválasztási börze 2019´
Pályaválasztási börze 2019´
Ugrás a menüsorra
2020. augusztus 4.
Domonkos
Új nyelvtanár az iskolánkban!
2006.03.23.
Kommentek

Heti 13 órát tanít, minden nyelvi csoportban 1-1 órát. A kollégiumban biztosítottunk számára szobát, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni Pappné Guba Éva igazgatónőnek.
Valentina Casertából, Dél-Olaszországból származik, mely Nápoly mellett van. Ott járt egyetemre, ahol jogot és marketinget tanult, majd két év gyakorlat után képzett ügyvédként kezdett dolgozni. Nem tetszett neki ez a munka, inkább a művészetek és a tanítás iránt érdeklődött. Még két évet tanult az egyetemen Nápolyban, hogy tanár legyen, majd egy művészeti iskolában kezdett tanítani. Nagyon szeret rajzolni, középiskolás korában ókori görög és római művészetet tanult.

A legtöbbször azt a kérdést teszik fel számára diákjaim, hogy miért éppen Magyarországra jött? Nos, két éve volt Budapesten és véleménye szerint volt valami különleges ebben az országban, amiért megpályázta ezt az állást. A történelmünk, a város hangulata és a gyönyörű századfordulón épült épületek hangulata rabul ejtette. Tanáraink programokat szerveznek számára, hogy ne érezze magát magányosnak. Takács Gizella tanárnő hétvégén ebédre hívta meg és egy kis beszélgetésre. Nemes-Nagy Adrien tanárnő Szegeden szervezett számára városnézést, jómagam pénteken a Művészeti Iskola igazgatójával, Szombathelyi Árpáddal ismertettem meg, aki körülvezette az iskolában, feltárva a művészeti programokban rejlő lehetőségeket. Minden kolléga nagy szeretettel fogadta, rendkívül barátságos és kedves hölgy Valentina, közvetlen a tanulókkal. Hasznos lesz az előttünk álló 3 hónap.

Molnár Péter

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az afg.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!