Főmenü

135.752
MW
Adó 1%-nak felajánlása
Gyermekvédelmi rendszer online környezetben
Aktuális étlap
Energetikai korszerűsítés
Bemutatkozó videó
TAMOP 2.2.3
TIOP 1.1.1-07/1-2008-0226
Informatika verseny
Magyar Posta
Új OKJ
NAVA
Ökoiskola
Oktatási Hivatal
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet
Commenius program
XIII. Árpád Informatika Verseny
XIII. Árpád Informatika Verseny
Angol verseny
Angol verseny
Október 23-i ünnepi műsor
Október 23-i ünnepi műsor
Gólyahét 2018`
Gólyahét 2018`
2k18 Gólyatábor
2k18 Gólyatábor
Árpád-nap 2018`
Árpád-nap 2018`
Tanévzáró
Tanévzáró
Érettségi
Érettségi
Weblap
Weblap
Ballagás
Ballagás
Ugrás a menüsorra
2018. december 10.
Judit
Új nyelvtanár az iskolánkban!
2006.03.23.
Kommentek

Heti 13 órát tanít, minden nyelvi csoportban 1-1 órát. A kollégiumban biztosítottunk számára szobát, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni Pappné Guba Éva igazgatónőnek.
Valentina Casertából, Dél-Olaszországból származik, mely Nápoly mellett van. Ott járt egyetemre, ahol jogot és marketinget tanult, majd két év gyakorlat után képzett ügyvédként kezdett dolgozni. Nem tetszett neki ez a munka, inkább a művészetek és a tanítás iránt érdeklődött. Még két évet tanult az egyetemen Nápolyban, hogy tanár legyen, majd egy művészeti iskolában kezdett tanítani. Nagyon szeret rajzolni, középiskolás korában ókori görög és római művészetet tanult.

A legtöbbször azt a kérdést teszik fel számára diákjaim, hogy miért éppen Magyarországra jött? Nos, két éve volt Budapesten és véleménye szerint volt valami különleges ebben az országban, amiért megpályázta ezt az állást. A történelmünk, a város hangulata és a gyönyörű századfordulón épült épületek hangulata rabul ejtette. Tanáraink programokat szerveznek számára, hogy ne érezze magát magányosnak. Takács Gizella tanárnő hétvégén ebédre hívta meg és egy kis beszélgetésre. Nemes-Nagy Adrien tanárnő Szegeden szervezett számára városnézést, jómagam pénteken a Művészeti Iskola igazgatójával, Szombathelyi Árpáddal ismertettem meg, aki körülvezette az iskolában, feltárva a művészeti programokban rejlő lehetőségeket. Minden kolléga nagy szeretettel fogadta, rendkívül barátságos és kedves hölgy Valentina, közvetlen a tanulókkal. Hasznos lesz az előttünk álló 3 hónap.

Molnár Péter

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az afg.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!