Főmenü

135.752
MW
Adó 1%-nak felajánlása
Gyermekvédelmi rendszer online környezetben
Aktuális étlap
Energetikai korszerűsítés
Bemutatkozó videó
TAMOP 2.2.3
TIOP 1.1.1-07/1-2008-0226
Informatika verseny
Magyar Posta
Új OKJ
NAVA
Ökoiskola
Oktatási Hivatal
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet
Commenius program
XIII. Árpád Informatika Verseny
XIII. Árpád Informatika Verseny
Angol verseny
Angol verseny
Október 23-i ünnepi műsor
Október 23-i ünnepi műsor
Gólyahét 2018`
Gólyahét 2018`
2k18 Gólyatábor
2k18 Gólyatábor
Árpád-nap 2018`
Árpád-nap 2018`
Tanévzáró
Tanévzáró
Érettségi
Érettségi
Weblap
Weblap
Ballagás
Ballagás
Ugrás a menüsorra
2018. december 10.
Judit
Gasztronómiai Fesztivál
2006.11.06.
Kommentek
Összeállítást készítettünk az általunk meglátogatott éttermekről, cukrászdákról. Az elkészített tablón bemutattuk a méltán híres Gundel éttermet és a Gerbaud cukrászdát, a budapesti Korona szállodát, a kisteki Zefír cukrászdát.. A 11. évfolyamos tanulók mindegyike készített különböző finomságot, amit svédasztalon tálaltunk. Néhány a felterített ételekből: tejszínes pulykamell, Maca mama túrós lepénye, túrógombóc, sajtos kifli, sajttekercs franciasalátával, juhsajtos kelbimbósaláta mogyoróval, juhsajtos paprikaladik, joghurtos burgonyasaláta fasírtgolyóval, mozzarellás-paradicsomos nyársak és a Koryatiky- görög finom saláta. Sokan megnézték standunkat és elidőztek a kiállított ételek előtt. Nagy örömünkre a zsűri a tejszínes pulykamell juhsajtos, mogyorós brokkoli salátát második helyezéssel díjazta. Az ételt Biliczki Beatrix 11.B tanuló készítette. A zsűri dicséretben részesítette iskolánk fakultációs csoportjait, hogy évente mindig új és új ötlettel áll elő a fesztiválon. Köszönjük az elismerést.
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az afg.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!