Főmenü

204.984
MW
Adó 1%-nak felajánlása
Gyermekvédelmi rendszer online környezetben
Aktuális étlap
Energetikai korszerűsítés
Bemutatkozó videó
TAMOP 2.2.3
TIOP 1.1.1-07/1-2008-0226
Informatika verseny
Magyar Posta
Új OKJ
NAVA
Ökoiskola
Oktatási Hivatal
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet
Commenius program
Rendhagyó búcsúztató az ÁFG-ben
Rendhagyó búcsúztató az ÁFG-ben
Tablók 2020
Tablók 2020
Szalagtűző 2020
Szalagtűző 2020
Adventi gyertyagyújtás 2019`
Adventi gyertyagyújtás 2019`
Mikulás járt nálunk 2019`
Mikulás járt nálunk 2019`
XIV. Árpád Informatika Verseny
XIV. Árpád Informatika Verseny
Angol nyelvi verseny 2019`
Angol nyelvi verseny 2019`
`Törd a fejed` matematika vetélkedő
`Törd a fejed` matematika vetélkedő
2019. október 23-i ünnepi müsor
2019. október 23-i ünnepi müsor
Pályaválasztási börze 2019´
Pályaválasztási börze 2019´
Ugrás a menüsorra
2020. augusztus 5.
Krisztina
Gólyatábor 2014
2014.09.16.
Kommentek

Gólyatábor 2014Ezen is túl vagyunk! Szerintem mindannyiunk várta azt, hogy középiskolás lehessen és elkezdődjön a nagybetűs élet. A mi életünkben ez az idő most következett el. Az új tanév kezdése előtt, hogy megtudjuk kik lesznek jövendőbeli osztálytársaink, néhány tanárunk és a DÖK-ös diákok szerveztek nekünk két napos gólyatábort.

Péntek reggel 8: 00 órakor gyülekeztünk, ahol mindenki izgatottan jelent meg. Mikor mindenki megérkezett egy kis autóbusszal elindultunk Ópusztaszerre. A szállásunk az ópusztaszeri Plébánián volt biztosítva. Odaérve berendezkedtünk szobáinkba, majd elkezdődtek a beszélgetős játékok. Egész délelőtt játékosan ismerkedtünk megjegyezve a másik nevét. Gólyatábor 2014Ebédelni elsétáltunk egy étterembe ahol meleg étel várt bennünket. Ebéd után a társaság többségével elmentünk a szegedi csúszdaparkba, ami mindenkinek nagyon tetszett. Délután 6 óra körül a sok csúszdázástól kimerülve, de jó kedvvel mentünk vissza a szállásra. Estefelé miközben a DÖK-ösök azon fáradoztak, hogy grillezett vacsoránk legyen, addig mi egy közeli kis erdőben számháborúztunk. A játékot a fiúk nyerték, de lesz majd visszavágó a következő kirándulásunkon! A játék és a vacsora után elmentünk egy esti túrára, ahol a DÖK-ös diákok kis ijesztgetésekkel rémítettek minket. A túrát jó kedvű beszélgetésekkel kísértük végig.

Reggel konyhai eszközök csörömpölésével ébresztettek minket, majd mikor valamennyire összeszedtük magunkat megreggeliztünk. A reggeli kis „pihenő” után elsétáltunk az ópusztaszeri Csillagösvénybe.

Csapatokra bontva vágtunk neki a nagy labirintusoknak. Az első labirintusból kicsit könnyebb volt kijutni, de a másik, amelyiknél kérdések is voltak és Gólyatábor 2014sokkal nagyobb volt mint az első, nehezebben és sokára jutottunk ki. A kicsit fárasztó labirintusok után tartottunk egy kis pihenőt és akinek kedve volt még számháborúzhatott. Miközben a többiek játszottak addig a társaság másik fele beszélgetve töltötte el az időt. A szállásra visszaérve elkezdtük csomagolni haza. Visszagondolva az elmúlt két együtt töltött napra fenomenális élményekkel mentünk haza.

Ez a két nap nagyszerűen telt és elég volt arra, hogy egy kicsit megismerjük a másik személyiségét. Így az iskolát úgy kezdtük, mintha már évek óta ismernénk egymást.

Köszönjük kísérő tanárainknak és DÖK-ös diákoknak, hogy megszervezték nekünk ezt a remek tábort!

Mihályi Martina 9.A
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az afg.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!