Főmenü

135.752
MW
Adó 1%-nak felajánlása
Gyermekvédelmi rendszer online környezetben
Aktuális étlap
Energetikai korszerűsítés
Bemutatkozó videó
TAMOP 2.2.3
TIOP 1.1.1-07/1-2008-0226
Informatika verseny
Magyar Posta
Új OKJ
NAVA
Ökoiskola
Oktatási Hivatal
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet
Commenius program
XIII. Árpád Informatika Verseny
XIII. Árpád Informatika Verseny
Angol verseny
Angol verseny
Október 23-i ünnepi műsor
Október 23-i ünnepi műsor
Gólyahét 2018`
Gólyahét 2018`
2k18 Gólyatábor
2k18 Gólyatábor
Árpád-nap 2018`
Árpád-nap 2018`
Tanévzáró
Tanévzáró
Érettségi
Érettségi
Weblap
Weblap
Ballagás
Ballagás
Ugrás a menüsorra
2018. december 10.
Judit
Gólyatábor 2014
2014.09.16.
Kommentek

Gólyatábor 2014Ezen is túl vagyunk! Szerintem mindannyiunk várta azt, hogy középiskolás lehessen és elkezdődjön a nagybetűs élet. A mi életünkben ez az idő most következett el. Az új tanév kezdése előtt, hogy megtudjuk kik lesznek jövendőbeli osztálytársaink, néhány tanárunk és a DÖK-ös diákok szerveztek nekünk két napos gólyatábort.

Péntek reggel 8: 00 órakor gyülekeztünk, ahol mindenki izgatottan jelent meg. Mikor mindenki megérkezett egy kis autóbusszal elindultunk Ópusztaszerre. A szállásunk az ópusztaszeri Plébánián volt biztosítva. Odaérve berendezkedtünk szobáinkba, majd elkezdődtek a beszélgetős játékok. Egész délelőtt játékosan ismerkedtünk megjegyezve a másik nevét. Gólyatábor 2014Ebédelni elsétáltunk egy étterembe ahol meleg étel várt bennünket. Ebéd után a társaság többségével elmentünk a szegedi csúszdaparkba, ami mindenkinek nagyon tetszett. Délután 6 óra körül a sok csúszdázástól kimerülve, de jó kedvvel mentünk vissza a szállásra. Estefelé miközben a DÖK-ösök azon fáradoztak, hogy grillezett vacsoránk legyen, addig mi egy közeli kis erdőben számháborúztunk. A játékot a fiúk nyerték, de lesz majd visszavágó a következő kirándulásunkon! A játék és a vacsora után elmentünk egy esti túrára, ahol a DÖK-ös diákok kis ijesztgetésekkel rémítettek minket. A túrát jó kedvű beszélgetésekkel kísértük végig.

Reggel konyhai eszközök csörömpölésével ébresztettek minket, majd mikor valamennyire összeszedtük magunkat megreggeliztünk. A reggeli kis „pihenő” után elsétáltunk az ópusztaszeri Csillagösvénybe.

Csapatokra bontva vágtunk neki a nagy labirintusoknak. Az első labirintusból kicsit könnyebb volt kijutni, de a másik, amelyiknél kérdések is voltak és Gólyatábor 2014sokkal nagyobb volt mint az első, nehezebben és sokára jutottunk ki. A kicsit fárasztó labirintusok után tartottunk egy kis pihenőt és akinek kedve volt még számháborúzhatott. Miközben a többiek játszottak addig a társaság másik fele beszélgetve töltötte el az időt. A szállásra visszaérve elkezdtük csomagolni haza. Visszagondolva az elmúlt két együtt töltött napra fenomenális élményekkel mentünk haza.

Ez a két nap nagyszerűen telt és elég volt arra, hogy egy kicsit megismerjük a másik személyiségét. Így az iskolát úgy kezdtük, mintha már évek óta ismernénk egymást.

Köszönjük kísérő tanárainknak és DÖK-ös diákoknak, hogy megszervezték nekünk ezt a remek tábort!

Mihályi Martina 9.A
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az afg.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!