Főmenü

135.752
MW
Adó 1%-nak felajánlása
Gyermekvédelmi rendszer online környezetben
Aktuális étlap
Energetikai korszerűsítés
Bemutatkozó videó
TAMOP 2.2.3
TIOP 1.1.1-07/1-2008-0226
Informatika verseny
Magyar Posta
Új OKJ
NAVA
Ökoiskola
Oktatási Hivatal
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet
Commenius program
XIII. Árpád Informatika Verseny
XIII. Árpád Informatika Verseny
Angol verseny
Angol verseny
Október 23-i ünnepi műsor
Október 23-i ünnepi műsor
Gólyahét 2018`
Gólyahét 2018`
2k18 Gólyatábor
2k18 Gólyatábor
Árpád-nap 2018`
Árpád-nap 2018`
Tanévzáró
Tanévzáró
Érettségi
Érettségi
Weblap
Weblap
Ballagás
Ballagás
Ugrás a menüsorra
2018. december 12.
Gabriella
Sikeres nyelvvizsgák
2014.06.21.
Kommentek


A kisteleki Árpád Fejedelem Katolikus Gimnázium és Szakközépiskolában szinte minden évben vannak diákok, akik tanáraink segítségével sikeres nyelvvizsgákat tesznek le. Iskolánk tanárai évek óta vállalják a kihívást, és tanítási órákon, szakkörök, előkészítők keretében nyelvvizsgákra készítik fel diákjainkat, akik az idén is sikert arattak. Iskolánkban diákjaink legalább heti 4 angol órán vesznek részt, így jelentős segítséget kapnak a felkészüléshez, ami a szülőknek is anyagilag sokszor jelentős segítség - tudtuk meg Nemes-Nagy Adrienn angol szakos tanártól.
Az idei tanévben 3 végzős tanulónk is vállalata a megmérettetést, és az érettségi mellett elkezdte a nyelvvizsgára való felkészülést is.


A 12.B. osztály 3 tanulója Kecskeméti Dzsenifer, Nagy Kata, Pálinkó Endre a tanév elejétől szisztematikusan elkezdték a nyelvvizsgára való felkészülést.
Az eredményekről a szóbeli érettségi napján értesültek. A 3 tanulóból ketten, Kecskeméti Dzsenifer, Nagy Kata komplex nyelvvizsgát tudhatnak magukénak, amely eredmény reményeink szerint a felvételi pontokba is beleszámítanak majd és sikeresen bejutnak a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karára.


Ezúton gratulálunk a diákoknak sikeres vizsgákhoz, és felkészítő tanáruknak, Nemes-Nagy Adrienn angol szakos tanárnak.

Nemes-Nagy Adrienn
angol szakos tanár

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az afg.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!