Főmenü

212.258
MW
Adó 1%-nak felajánlása
Gyermekvédelmi rendszer online környezetben
Aktuális étlap
Energetikai korszerűsítés
Bemutatkozó videó
TAMOP 2.2.3
TIOP 1.1.1-07/1-2008-0226
Informatika verseny
Magyar Posta
Új OKJ
NAVA
Ökoiskola
Oktatási Hivatal
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet
Commenius program
Rendhagyó búcsúztató az ÁFG-ben
Rendhagyó búcsúztató az ÁFG-ben
Tablók 2020
Tablók 2020
Szalagtűző 2020
Szalagtűző 2020
Adventi gyertyagyújtás 2019`
Adventi gyertyagyújtás 2019`
Mikulás járt nálunk 2019`
Mikulás járt nálunk 2019`
XIV. Árpád Informatika Verseny
XIV. Árpád Informatika Verseny
Angol nyelvi verseny 2019`
Angol nyelvi verseny 2019`
`Törd a fejed` matematika vetélkedő
`Törd a fejed` matematika vetélkedő
2019. október 23-i ünnepi müsor
2019. október 23-i ünnepi müsor
Pályaválasztási börze 2019´
Pályaválasztási börze 2019´
Ugrás a menüsorra
2020. szeptember 29.
Mihály
Gólyatábori beszámoló
2010.09.17.
Kommentek

Gólyatábor 2010.

 2010. augusztus 26-án reggel indultunk, az új kilencedikesek a gólyatáborba, Balástyára a Kóbor-ló lovas tanyára. Nagyszerű élményeink vannak erről a kirándulásról. Ott már nagy örömmel vártak ránk a vendéglátók.

 A szállások elfoglalása után,volt egy kis szabadidőnk, aztán megbeszéltük a tennivalókat. A lányok egy egyszobás házba kerültek, ahol emeletes ágyakon aludtak. A fiúk pedig egy nagy sátorban. A lepakolás után kimentünk a szabadba, ahol mindenki megismerhette a jövendőbeli osztálytársakat. A továbbiakban az egyik osztály Activityzett, a másik pedig „puszilkodós” játékot játszott. Megebédeltünk, majd lovaskocsi érkezett és körbevezetett minket a környéken. Délután volt íjászkodás és csapatjátékok a szabadban, amit mindenki nagyon élvezett.

 Este vacsorára virslit és szalonnát sütöttünk. Estére már mindenki ismerte egymást. Sokszor sétáltunk kis csapatokban az erdőben, ahol sok mindent megtudhattunk egymásról.

Reggel 7-kor keltünk, fél 9-kor reggeliztünk. Ezután a DÖK-ösök programokat szerveztek, amelyekhez csapatokra osztottak minket. Volt métázás, röplabda, Activity, és még sok jó program.

            Ebéd után lehetőségünk volt lovagolni, bár sokan nem éltek ezzel… Eközben a szervezők kis kártyákat készítettek a számháborúhoz. Ezt a játékot sokan nem akarták játszani, de végül mindenki jól érezte magát. A játék végén mindenki bement a szobájába, ahol összepakolta a cuccait, és elrendezte az ágyát. Az induláshoz készülődtünk, amit olyan mondatok kísértek,hogy: ,, Végre hazamehetek!” vagy: ,,Mért nem maradunk még?!”

            A busz megérkezett, de felszállás előtt még készítettünk egy csoportképet. Felmentünk a buszra, ahol már mindenki várta, hogy hazaérhessen. Nem számított a meleg és, hogy nem férünk el, de a lényeg, hogy mindenki nagyon élvezte ezt a tábort és jó, hogy megismerhettük új osztálytársainkat.

            Reméljük, hogy a következő 9. évfolyamnak is ilyen jó gólyatáborban lesz részük! Köszönjük a szervezők munkáját!

 

 

A 9. évfolyamosok

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az afg.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!