Főmenü

154.283
MW
Adó 1%-nak felajánlása
Gyermekvédelmi rendszer online környezetben
Aktuális étlap
Energetikai korszerűsítés
Bemutatkozó videó
TAMOP 2.2.3
TIOP 1.1.1-07/1-2008-0226
Informatika verseny
Magyar Posta
Új OKJ
NAVA
Ökoiskola
Oktatási Hivatal
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet
Commenius program
Szalagtűző 2019`
Szalagtűző 2019`
Törd a fejed vetélkedő
Törd a fejed vetélkedő
Mikulás
Mikulás
XIII. Árpád Informatika Verseny
XIII. Árpád Informatika Verseny
Angol verseny
Angol verseny
Október 23-i ünnepi műsor
Október 23-i ünnepi műsor
Gólyahét 2018`
Gólyahét 2018`
2k18 Gólyatábor
2k18 Gólyatábor
Árpád-nap 2018`
Árpád-nap 2018`
Tanévzáró
Tanévzáró
Ugrás a menüsorra
2019. március 21.
Benedek
AIDS Világnap-MTV Staying Alive
2010.01.24.
Kommentek

AIDS Világnap-MTV Staying AliveAz MTV és Magyar Ifjúsági Vörös Kereszt  nagyszabású kampánnyal készült december 1-jén az AIDS világnapjára.
Budapesten, az Erzsébet téri Kultúrális Központban került megrendezésre az országos döntője e jeles alkalomra kiírt prevenciós versenynek, ahol a megyei fordulók első helyezett csapatai mérhették össze tudásukat. Csongrád megyét a kisteleki ÁFG képviselhette 3 fővel ezen a versenyen ahol 20 csapat közül a dobogó 2. helyén zártunk. A feladatok során elméletben,gyakorlatban és kreatív módon is meg kellett mutatnunk tudásunkat 4 órán keresztül. Az események végére fáradtan de reményekkel telve vártuk a végeredményt ami végülis megmutatta a gyümölcsét a fárasztó előzményeknek, munkáknak és készüléseknek. A csapatban Kormányos Szilvia, Majoros Kitti és Sipka Alexandra voltunk. Ezúton szeretnénk mindhárman megköszönni Borsik Erzsébet tanárnőnek kitartó munkáját, hogy felkészített és elkísért minket a verseny fordulóira. Köszönjük!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az afg.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!