Főmenü

135.752
MW
Adó 1%-nak felajánlása
Gyermekvédelmi rendszer online környezetben
Aktuális étlap
Energetikai korszerűsítés
Bemutatkozó videó
TAMOP 2.2.3
TIOP 1.1.1-07/1-2008-0226
Informatika verseny
Magyar Posta
Új OKJ
NAVA
Ökoiskola
Oktatási Hivatal
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet
Commenius program
XIII. Árpád Informatika Verseny
XIII. Árpád Informatika Verseny
Angol verseny
Angol verseny
Október 23-i ünnepi műsor
Október 23-i ünnepi műsor
Gólyahét 2018`
Gólyahét 2018`
2k18 Gólyatábor
2k18 Gólyatábor
Árpád-nap 2018`
Árpád-nap 2018`
Tanévzáró
Tanévzáró
Érettségi
Érettségi
Weblap
Weblap
Ballagás
Ballagás
Ugrás a menüsorra
2018. december 12.
Gabriella
AIDS Világnap-MTV Staying Alive
2010.01.24.
Kommentek

AIDS Világnap-MTV Staying AliveAz MTV és Magyar Ifjúsági Vörös Kereszt  nagyszabású kampánnyal készült december 1-jén az AIDS világnapjára.
Budapesten, az Erzsébet téri Kultúrális Központban került megrendezésre az országos döntője e jeles alkalomra kiírt prevenciós versenynek, ahol a megyei fordulók első helyezett csapatai mérhették össze tudásukat. Csongrád megyét a kisteleki ÁFG képviselhette 3 fővel ezen a versenyen ahol 20 csapat közül a dobogó 2. helyén zártunk. A feladatok során elméletben,gyakorlatban és kreatív módon is meg kellett mutatnunk tudásunkat 4 órán keresztül. Az események végére fáradtan de reményekkel telve vártuk a végeredményt ami végülis megmutatta a gyümölcsét a fárasztó előzményeknek, munkáknak és készüléseknek. A csapatban Kormányos Szilvia, Majoros Kitti és Sipka Alexandra voltunk. Ezúton szeretnénk mindhárman megköszönni Borsik Erzsébet tanárnőnek kitartó munkáját, hogy felkészített és elkísért minket a verseny fordulóira. Köszönjük!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az afg.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!