Főmenü

153.986
MW
Adó 1%-nak felajánlása
Gyermekvédelmi rendszer online környezetben
Aktuális étlap
Energetikai korszerűsítés
Bemutatkozó videó
TAMOP 2.2.3
TIOP 1.1.1-07/1-2008-0226
Informatika verseny
Magyar Posta
Új OKJ
NAVA
Ökoiskola
Oktatási Hivatal
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet
Commenius program
Szalagtűző 2019`
Szalagtűző 2019`
Törd a fejed vetélkedő
Törd a fejed vetélkedő
Mikulás
Mikulás
XIII. Árpád Informatika Verseny
XIII. Árpád Informatika Verseny
Angol verseny
Angol verseny
Október 23-i ünnepi műsor
Október 23-i ünnepi műsor
Gólyahét 2018`
Gólyahét 2018`
2k18 Gólyatábor
2k18 Gólyatábor
Árpád-nap 2018`
Árpád-nap 2018`
Tanévzáró
Tanévzáró
Ugrás a menüsorra
2019. március 20.
Klaudia
Újdonságok
2009.12.11.
Kommentek

December 4-én tartottuk meg az iskolában a Mikulás napját, mikor minden osztályt végigjárt a Mikulás két kis Krampuszával. Mint azt tudjuk volt ugyanezen a héten egy verseny, hogy ki legyen az iskola választottjának a segédje. Két győztes Schreiber Béla és Számel Dzsenifer lett, azonban Béla lebetegedett az ő helyébe Pipicz Petra lépett, de sajnálatos módon Dzseni is, így az ő helyét Rehák Martina töltötte be.
Csomor Tamás a mi kis Mikulásunk az iskola osztályait meglátogatta ördögfiókáival. Minden osztályban elmondott egy-egy a társaságra jellemző szöveget. Mielőtt megkapták volna megérdemelt ajándékukat el kellett énekelniük egy szép kis dalt. Némelyik ostály nem nagyon akart énekelni, de azután mindenkit rávettünk arra, hogy daloljanak, bár néhol segítségre szorultak a diákok. Mindenhol a „Hull a pelyhes fehér hó” című dalt énekelték, mert nem tudtak más, a Mikuláshoz szóló éneket. Az ajándéka mindenkinek szaloncukor volt. Lazányi Etelka tanárnő is járta velünk a termeket és fotókat készített a diákokról. Nagyszünetben bementünk a tanári szobába, ahol a tantestület tagjai nagy izgalommal vártak minket. A „Lappföldről jött öregember”, néhány rossz tulajdonságot is felsorolt, de azért a jókat sem hagyta ki. A nevelőtestületnek is volt egy feladata, nekik is kellett egy Mikuláshoz szóló dalt énekelni. Nagyszerűen szerepeltek, így őket is megajándékoztuk. Meglátogattuk a portás és a konyhai dolgozókat is, ahol megkínáltak minket üdítővel a tőlünk kapott ajándékokért cserébe.
Így telt el a Mikulás és a két krampusz látogatása az ott tanuló diákok és az ott dolgozók számára.

Rehák Martina 9.b

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az afg.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!