Főmenü

212.313
MW
Adó 1%-nak felajánlása
Gyermekvédelmi rendszer online környezetben
Aktuális étlap
Energetikai korszerűsítés
Bemutatkozó videó
TAMOP 2.2.3
TIOP 1.1.1-07/1-2008-0226
Informatika verseny
Magyar Posta
Új OKJ
NAVA
Ökoiskola
Oktatási Hivatal
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet
Commenius program
Rendhagyó búcsúztató az ÁFG-ben
Rendhagyó búcsúztató az ÁFG-ben
Tablók 2020
Tablók 2020
Szalagtűző 2020
Szalagtűző 2020
Adventi gyertyagyújtás 2019`
Adventi gyertyagyújtás 2019`
Mikulás járt nálunk 2019`
Mikulás járt nálunk 2019`
XIV. Árpád Informatika Verseny
XIV. Árpád Informatika Verseny
Angol nyelvi verseny 2019`
Angol nyelvi verseny 2019`
`Törd a fejed` matematika vetélkedő
`Törd a fejed` matematika vetélkedő
2019. október 23-i ünnepi müsor
2019. október 23-i ünnepi müsor
Pályaválasztási börze 2019´
Pályaválasztási börze 2019´
Ugrás a menüsorra
2020. október 1.
Malvin
Újdonságok
2009.12.11.
Kommentek

December 4-én tartottuk meg az iskolában a Mikulás napját, mikor minden osztályt végigjárt a Mikulás két kis Krampuszával. Mint azt tudjuk volt ugyanezen a héten egy verseny, hogy ki legyen az iskola választottjának a segédje. Két győztes Schreiber Béla és Számel Dzsenifer lett, azonban Béla lebetegedett az ő helyébe Pipicz Petra lépett, de sajnálatos módon Dzseni is, így az ő helyét Rehák Martina töltötte be.
Csomor Tamás a mi kis Mikulásunk az iskola osztályait meglátogatta ördögfiókáival. Minden osztályban elmondott egy-egy a társaságra jellemző szöveget. Mielőtt megkapták volna megérdemelt ajándékukat el kellett énekelniük egy szép kis dalt. Némelyik ostály nem nagyon akart énekelni, de azután mindenkit rávettünk arra, hogy daloljanak, bár néhol segítségre szorultak a diákok. Mindenhol a „Hull a pelyhes fehér hó” című dalt énekelték, mert nem tudtak más, a Mikuláshoz szóló éneket. Az ajándéka mindenkinek szaloncukor volt. Lazányi Etelka tanárnő is járta velünk a termeket és fotókat készített a diákokról. Nagyszünetben bementünk a tanári szobába, ahol a tantestület tagjai nagy izgalommal vártak minket. A „Lappföldről jött öregember”, néhány rossz tulajdonságot is felsorolt, de azért a jókat sem hagyta ki. A nevelőtestületnek is volt egy feladata, nekik is kellett egy Mikuláshoz szóló dalt énekelni. Nagyszerűen szerepeltek, így őket is megajándékoztuk. Meglátogattuk a portás és a konyhai dolgozókat is, ahol megkínáltak minket üdítővel a tőlünk kapott ajándékokért cserébe.
Így telt el a Mikulás és a két krampusz látogatása az ott tanuló diákok és az ott dolgozók számára.

Rehák Martina 9.b

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az afg.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!