Főmenü

165.662
MW
Adó 1%-nak felajánlása
Gyermekvédelmi rendszer online környezetben
Aktuális étlap
Energetikai korszerűsítés
Bemutatkozó videó
TAMOP 2.2.3
TIOP 1.1.1-07/1-2008-0226
Informatika verseny
Magyar Posta
Új OKJ
NAVA
Ökoiskola
Oktatási Hivatal
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet
Commenius program
In memoriam Molnár Gabriella
In memoriam Molnár Gabriella
Érettségi vizsga 2019.06.17.
Érettségi vizsga 2019.06.17.
Ballagás 2019`
Ballagás 2019`
Költészet Napja 2019.
Költészet Napja 2019.
Fenntarthatóság hete
Fenntarthatóság hete
Szalagtűző 2019`
Szalagtűző 2019`
Törd a fejed vetélkedő
Törd a fejed vetélkedő
Mikulás
Mikulás
XIII. Árpád Informatika Verseny
XIII. Árpád Informatika Verseny
Angol verseny
Angol verseny
Ugrás a menüsorra
2019. június 18.
Levente
Mikulásverseny
2009.12.03.
Kommentek
MikulásversenyNovember hónap 30-adik napján megrendeztük az iskolánkban azt a versenyt ami eldöntötte ki legyen az iskola Mikulása illetve 2 krampusza. Sajnálatos módon a mikulásoknak nem kellett versenyzni, mert ugyan két jelentkezőnk volt a posztra, de a két jelölt közül az egyik lebetegedett, így automatikusan Csomor Tamás lett a mi télapónk, és egyben az egyik zsűritag is. A krampuszok közül is volt aki lemondta és így 3 versenyzőnk maradt. Pipicz Petra, Számel Dzsenifer és végül, de nem utolsó sorban Schreiber Béla. A végeredmény eldöntésében 2 tanárnő Lazányi Etelka és Tóth Gabriella, és 2 diák a Mikulásunk, Csomor Tamás és Luczás Vivien segítettek. A verseny lebonyolításában 3 tanuló Paragi Krisztina, Rehák Martina és Sisák Magdolna segítettek. Érdekes és játékos feladatokat állítottunk össze a versenyzők számára. Az első feladatuk a krampuszjelölteknek az volt, hogy a verseny előtt eldugott szaloncukrokat, azokból minél többet találjanak meg és aki a legtöbbet találta az kapta a legtöbb pontot ebben a versenyszámban. Ezt a fordulót Béla nyerte meg. A második feladat szaloncukor evés volt késsel és villával. Az volt a kikötésünk, hogy nem lehet hozzáérni kézzel, még kibontani is az evőeszközökkel kellett, és aki az utolsó falatot is lenyelte az kapta a legmagasabb pontszámot. Ebben a feladatban Petra bravúroskodott. A következő feladatuk az volt, hogy rajzolni kellett egy képeslapot a Mikulással kapcsolatosan. Eléggé érdekes rajzok születtek 5 perc alatt. Amíg a zsűri tagjai eldöntötték melyik rajz sikerült a legjobban, a 3 versenyző előtt felfedtük az utolsó versenyszámot. Ez nem volt más, minthogy verset kellett írni a Mikuláshoz. Dzsenifer teljesítette a legjobban ezt a versenyszámot. A zsűri tagjai összesítették a pontszámokat és Béla állt az első helyen, azonban volt egy kis probléma, Petrának és Dzseninek ugyanannyi pontszáma jött össze. Valahogyan el kellett dönteni, így hát mindketten énekeltek egy-egy dalt. Dzseni ebben jobbnak bizonyult, mint Petra, így Béla és Dzsenifer lettek a Mikulás kis krampuszai. A versenyzőket, a ségítőket és a zsűritagokat egy-egy kis csokimikulással jutalmaztuk.
Ezt a játékos vetélkedőt minden évben meg szontuk rendezni és minél több versenyzőt várunk az elkövetkezendő években, hogy minél érdekesebb legyen az versenyzés.

Rehák Martina 9.b

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az afg.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!