Főmenü

135.752
MW
Adó 1%-nak felajánlása
Gyermekvédelmi rendszer online környezetben
Aktuális étlap
Energetikai korszerűsítés
Bemutatkozó videó
TAMOP 2.2.3
TIOP 1.1.1-07/1-2008-0226
Informatika verseny
Magyar Posta
Új OKJ
NAVA
Ökoiskola
Oktatási Hivatal
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet
Commenius program
Törd a fejed vetélkedő
Törd a fejed vetélkedő
Mikulás
Mikulás
XIII. Árpád Informatika Verseny
XIII. Árpád Informatika Verseny
Angol verseny
Angol verseny
Október 23-i ünnepi műsor
Október 23-i ünnepi műsor
Gólyahét 2018`
Gólyahét 2018`
2k18 Gólyatábor
2k18 Gólyatábor
Árpád-nap 2018`
Árpád-nap 2018`
Tanévzáró
Tanévzáró
Érettségi
Érettségi
Ugrás a menüsorra
2019. január 21.
Ágnes
Rzesow-i látogatás
2009.10.20.
Kommentek
Rzesow-i látogatásÚjabb állomásához érkezett iskolánk „Volksproduktion, Volkshandwerke- gestern und heute” című projektje. képek
Ezúttal Lengyelországba, Rzesow városába látogattunk el Tóth- Andor Kitti és Schreiber Béla 10.a osztályos tanulókkal. Kalandos és változatos út áll mögöttünk, Lengyelország ragyogó napsütéssel fogadott, majd kijutott bőven az esőből és az októberben számunkra szokatlan havazásból is, amire ruhatárral igen, lélekben kevésbé voltunk felkészülve. Az időjárás rányomta bélyegét az egész hétre, sok szabadtérre tervezett programunk vált nehezen élvezhetővé illetve hiúsult meg miatta. Ennek ellenére színes, érdekes hét van mögöttünk. Részt vehettünk egy tradicionális lengyel falusi lakodalmon, meglátogattunk egy kosárfonó központot, voltunk skanzenben, kocsimúzeumban, kastélyban, hallottunk orgonakoncertet, megtanultunk papírból virágot és gyöngyből gyűrűt készíteni, nemezelni, hógolyóztunk októberben, rengeteget teáztunk, és megismerkedtünk néhány lengyel ételspecialitással is. Vendéglátó iskolánkban vacsorával és műsorral vártak minket, utolsó esténken pedig egy hihetetlenül elegáns kastély dísztermében búcsúztak tőlünk.
A projekt következő állomása Magyarország, decemberben mi látjuk vendégül román, cseh, lengyel és szlovák barátainkat.
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az afg.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!