Főmenü

135.752
MW
Adó 1%-nak felajánlása
Gyermekvédelmi rendszer online környezetben
Aktuális étlap
Energetikai korszerűsítés
Bemutatkozó videó
TAMOP 2.2.3
TIOP 1.1.1-07/1-2008-0226
Informatika verseny
Magyar Posta
Új OKJ
NAVA
Ökoiskola
Oktatási Hivatal
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet
Commenius program
Törd a fejed vetélkedő
Törd a fejed vetélkedő
Mikulás
Mikulás
XIII. Árpád Informatika Verseny
XIII. Árpád Informatika Verseny
Angol verseny
Angol verseny
Október 23-i ünnepi műsor
Október 23-i ünnepi műsor
Gólyahét 2018`
Gólyahét 2018`
2k18 Gólyatábor
2k18 Gólyatábor
Árpád-nap 2018`
Árpád-nap 2018`
Tanévzáró
Tanévzáró
Érettségi
Érettségi
Ugrás a menüsorra
2018. december 14.
Szilárda
Streetball fesztivál
2009.05.27.
Kommentek
Streetball fesztivál2009. május 3-án Streetball fesztivált rendeztünk Kisteleken 7 csapat részvételével. A versenyen jó hangulatú mérkőzéseken mérhették össze tudásukat a különböző felkészültségű csapatok. Végül az első helyet a szegedi Dream 4 Today csapata nyerte. A csapat tagjai: Kovács Szabolcs, Vékony Viktor, Bakai Máté, Farkas Péter. A második helyet a Palánk Barátok csapata szerezte meg, míg harmadik helyen a Vadkutyák csapata végzett. Utóbbi két csapat tagjai kistelekiek.
A szavazatok alapján a torna legtechnikásabb játékosa Vékony Viktor szegedi középiskolás lett, a legtöbb kosarat Molnár Péter a helyi középiskola számítástechnika tanára dobta.
Köszönetem fejezem ki Darabos Gábor alpolgármester Úrnak, hogy támogatta és jelenlétével emelte a rendezvény színvonalát. Továbbá köszönet Kelemen Zitának, aki a kisteleki Természetjáró és Szabadidő Szakosztály képviseletében megvásárolta a kupát és az érmeket.
Örömmel vettem tudomásul, hogy a felkért kedves barátaim szabadidejükben szívesen vettek részt a rendezvény előkészítésében és lebonyolításában. Név szerint: Bárkányi Csilla, Bárkányi Gábor, Buri Máté, Buri Zoltán, Csáki Alexander, Csúri Norbert, Horváth Zoltán, Kiss Imre, Kürti Barbara, Magyar Norbert, Molnár Erika, Nikolényi István, Pipicz Petra, Tóth Gábor.
Az eseményről készített fotókat itt tekinthetik meg.

Kistelek, 2009. május 26

.


Lazányi Etelka
Testnevelő tanár
A verseny szervezője

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az afg.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!